Poglejte si pogosto zastavljena vprašanja

Preveri ter najdi odgovor. Tukaj smo in bomo v prihodnje vpisovali pogosto zastavljena vprašanja. Veliko vas je, ki se z nalepkami srečujete prvič, zato smo se odločili da naše znanje podelimo z vami in vam tako vsaj malo pomagamo pri polepitvi vašega vozila.

Kako nalepim nalepko?

Priporočamo vam, da sledite naslednjim navodilom:
Navodila kako nalepiti nalepko

Vsekakor pa površino dobro očistite in jo pripravite za polepitev.

Ali so nalepke odporne na sonce?

Seveda. Nalepke na soncu ne zbledijo in ne spremenijo svoje oblike. Uporabljamo posebne folije, ki so namenjene za vroče temperature.

Ali lahko nalepim nalepko na neravno površino?

Nalepko lahko nalepite na neravno površino, a ob tem pazite, da jo dobro nalepite iz enega kota v drugega, da jo prilepite na vseh koncih.

Katero folijo uporabljate?

Uporabljamo folije ORACAL, ki so trenutno ene izmed najboljših na trgu. Menimo, da je izbira dobrih materialov ključne za zadovoljne stranke, zato tukaj ne šparamo.

Ali nalepke izdelujete sami?

Da, nalepke izdelujemo sami, po naših oblikovanjih. Dodatno opcijo imamo, da lahko podate vaše želje in jo ustvarimo čisto po vaših predlogih. Pišite nam na info@kupinalepko.si in z veseljem Vam pomagamo do nalepke, kot si jo želite.

© Kupinalepko.si
Izdelava spletne trgovine: MEDIALE.si
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram